1 X 2 + 2019 = 😍 formeln som får mig att må… kott!

Ovanstående sifferlek och/eller fina formel… till glädje inför 2019 får bli mina och förhoppningsvis även dina lyckosiffror! Får i alla fall mig att må… kott 😉 

Jag tycker att just 1 x 2 i svarsalternativ när du ställt en liten klurig fråga som vi gjort i Musikens Tjänst under våra Café Maffen Musikquizpubkvällar pa norr

Det har inbjudit till många muntra skratt, aha-upplevelser samt även lite extra tänkande i och utanför ramarna mellan artisterna och de stundtals taktfulla låtarna.

Och visst är Linda, Ulf & C tillbaka med en ny  gungande omgång i Fårösunds Båtklubb i början på året… ja närmare bestämt fredag  den 15 februari och vilken dag firas hjärtligt på torsdag den 14/2 !?

1: Alla Hjärtans Dag 

x: Ärtsoppans Dag

2: Tors Dag

När det gäller det musikaliska så kommer det garanterat spelas mycket nygammalt…

…nja kanske inte Bosse Larsson med nån orkester även om de ju säkert kan rulla in  rart med nån följdfråga!

Men säkert ett nytt ungt band som låter erfarna & riktigt rikligt musikalisk mogna med influenser så en och annan rockare kan spinna loss ordentligt… in kommer i kärlekens tecken Greta Van Fleet med nån skön anthem!

Greta Van Fleet består av tre bröder – vilket förhållande till varandra har dessa sorkar!?

1: Tvillingar 

x: Trillingar

2: Födda olika år alla tre

Ja du ser, nu har du triggat igång musikfrågeleken… men visst är det även i andra sammanhang som det känns så skönt att ha alternativ i livet – i vårt så fria demokratiska land där, ja tänk dig själv om det bara fanns ett alternativ att välja på där alla 1 x 2 har samma svar, där vill inte jag vara med.

Vem vill ALLA ha som statsminister!?

1: Tomten

x: Tomten

2: Tomten

Visst är det förstås skitjobbigt ibland när vissa svar blir ”sanna” – det gäller ju att själv vara vaken för alternativen, våga ställa dem och inte gå vilse i åsiktsfabriken – men också våga njuta av alla livets/jordens framgångar även om nyhetsflödet låter som tunga undergångar i mångt och mycket genom nyhetskanalerna.

Det hjärtliga finns där hela tiden och i regel är det DU själv som har lösningen – våga vara kärleksfull och njuta av att alla vi människor är så olika men oftast strävar åt lika håll samt samma saker – även om vägarna dit kan vara väldigt vingliga.

Glada Gotland drar nu till trollskogen och samlar kraft… eller än fler kottar… måtte kottkraften räcka till er A L L A mysiga fritänkande människobarn under 2019. 

Foto: Kottepartiet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *