Blåbärsplockarrart!

Solklart tänker jag på låten Blueberry Hill när jag får möjlighet att leka Putte i Blåbärsskogen med min mysiga fru på färden i Fårös skogar idag.

 

Foto: popsike.com

Nja… fullt så här romantiskt blev det inte… tycker annars att det ser rysligt risigt rart ut där på blåbärsbädden!  Vår klädsel var mer anpassad för att slippa få ofestliga fästingar på oss.

Däremot så var det festligt mycket Blåbär på gång… några dagar till så de omogna får växa till sig skadar inte.

Foto: https://www.hugodesign.nu/produkt-kategori/posters/botaniska-posters/

 

Men några liter som räcker till frukosten är ju toppen och som sagt popen eller rocken kom till knoppen och jag hittar även några svenska varianter, här har Harpo varit på åsen!

 

Eller varför inte Rock-Olga vars kulle låg väldigt högt… där uppe i traversen… men hon klarar Berryversens höga toner galant!!

 

Avslutningsdags i Blåbärssvägen denna gång får bli en variant med riktigt bett (!) av det eminenta friska fiskbandet Baracudaz… sista chansen innan hela plocket blir kompott!

 


PSSSST: Kanske är Fats Dominos variant den allra skönaste... men oj vad många inspelningar det finns, nästan lika många som blåbär i skogen… hör gärna av dig när du hittat din favorit så spelar villigt GG den!

Mums! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *