Brevet

Det maskinskriva brevet är daterat den 7 december 1987 och hyllar det dåvarande Gotländska Musiklivet – alltså 34 år sedan.

Foto: Glada Rabbis Records

Vi ville uppmärksamma alla kulturredaktioner/skribenter att Rabbis Records som öppnande den 15 december 1982 nu verkligen skulle fira fint sin

5-års dag!

Foto: Glada Rabbis Records

Det var brev som gällde – eller personliga besök på öns alla redaktioner som hade nyhetstorka! Facebook var ännu inte uppfunnet!

I Gotlands Tidningar så satt vi in en stoooor en annons (med samma text) om vad våra kunder skulle få uppleva under några festliga timmar i affärslokalen där på Stora Torget i Visby – lördagsöppet mellan klockan 11-15 ”som vanligt” !!

Redan året innan – vid 4-års firandet – så stoltserade vi med specialsydd klädsel – undrar om vi fick plats i den kostymen då efter alla morötter vi knaprat under året!?

Foto: Rabbis Records

Observera på fest-programmet… ”Magdans” naturligtvis slarvigt uttryck för – Orientalisk dans” – med mycket navelskådning serverades till våra ”blyga” kunder i kombo med all rockmusik som vi säkert var mer kända för!

 
Våra över 150 olika Rabbisar (kaniner) i alla de former i vår utställning finns hoppfullt bevarade på foton här!

Foto: Rabbis Records
Smaklösa videon minns jag tyvärr inget av – men att vi var stolta återförsäljare av deras fantastiska EP- kollektion – aktuellt släpp 1987 var det här fina personliga albumet:

 

Favoritlåt!?  – klicka på albumet så hjular den igång – mycket firarkaffi med brunt guld blev det!!!
En LP som kom in då och då bland de …många intressanta skivorna i olika smakritningar… med det här härligt lyckligt levererade brevet

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *