Cykelbyxor med tillbehör!

Hur gick  Premiärturen med dina nya cykelbyxor Mr C?

Lugn… sak bara ta mig upp på hojen, förlåt, MTBn först… inte det lättaste för krumma gubb-ben!

Foto: Glada Gotland

Jo det är ju en robust rullande Mountain Bike du nu införskaffat – men finns det några höga berg att rulla upp och nerför i dina trakter?

Ha Ha… visst finns det, redan här i starten så börjar ju den tuffa utmaningen – akta dig kotte för nu kommer jag! Tur att grannarna har säkrat sig själva på golfbanan!

Foto: Glada Gotland

Men hallå där  – vad har du för liten ”söt kula” under den blå diskreta cykeltröjan!?

Jaha – du såg den… det är de nya tighta byxorna som liksom gör gott med mysig stoppning kring frammen & baken – extra bonus blir då den inbyggda krockkudden… ja övriga delar måste ju få plats någonstans och får fint följa med på färden.

Det extra tillbehöret försvinner kanske under dina framtida färder – hur lång bana blev det idag då – för igår såg jag att det blev väldigt lååååångt på den andra elektrificerade cykeln! ?

 

Cykelns Dag

 

Jo, jag har ju tidigare provat den längsta av ”de nygamla” sträckorna – men idag fick det räcka med röd/gul vill ju inte slita ut de nya fina cykelbyxorna på en gång! Dessutom tycker M att min mage var/är … gullig.

Foto: Glada Gotland

Nåväl – vi ser fram emot fler utmaningar i och utanför spåret med vilken cykel & klädsel som helst.

Du brukar vara bra på att välja fina låtar att trampa takten till – har du nåt förslag för oss som är sugna på cykeläventyr!?

JO – visst är det lite magiskt att trampa i sin takt… välkommen ut åhhhhh njut!

 


PSSST: Kolla gärna cykeltips med https://www.facebook.com/Ka3If/

samt den mycket trevliga personalenGIC som alltid har härliga kalasmage-tips att komma med när det gäller all fin motion!

https://www.facebook.com/gotlandsidrottscenter.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *