Don´t STOP…

Att det har varit minst sagt tufft för musiker och alla andra kulturarbetare senaste åren har vi som publik kunnat konstatera… väldigt lite LIVE föreställningar tyvärr, viruset är ju verkligen inget du vill se eller uppleva.

Ett fint upplysande program på TV4 kallat:  DON´ T STOP THE MUSIC gav öronen och ögonen en chans att åter träffa några av de vi älskar i olika genrer – men också just de många som vi normalt aldrig ser på scen – bara förstår nu än bättre att hur viktiga de är med ljud, ljus, scenarbete, smink, kläder, kompositioner, regi… ja allt som behövs för att vi ”kräsna” skall få vår behövliga dos av mångkultur.

Missade du så kolla gärna in här... och GG har bidragit till insamlingen – klicka här    och gör det NU DU med! 

Det är förstås en hel samling av ”kändisar” här… men de ställer upp för sina ej så kända kollegor samt de yrkeskategorier bakom strålkastarljuset som minst sagt har det kämpigt nu.


Här på Glada Gotland har vi alltid öppet i tak för alla möjligt mysiga toner – både lokalt & globalt.

Härliga artister runt vår musikaliska glob – nu får vi se till att fortsätta hålla avstånd  – hålla ut – samt att hålla igång musiken!

Ibland piggar vi upp det lite extra med ett  Musik Quiz också:

  1. Vem skrev låten ”The Weight” ?
  2. Vad hette bandet som han var med i?
  3. Den släpptes 1968 på vilket album?

Svara här så blir jag än gladare… och se till att på olika sätt stimulera musiken som du gillar både här hemma samt i en mysig mix!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *