Gör tjuren Ferdinand revolution!?

Nu när de Tunga Tjuriga Tjurarna är ute och stångas på världens olika arenor så försöker jag snällt fortsätta som den fredliga Tjuren Ferdinand – han som hellre finns under nån korkek eller annat lämpligt träd på ängen åhhhh lyckligt doftar på blommorna.

Missförstå mig nu inte och tro att jag är helt blind eller doftbedövad för olikheter, hemskheter & dumheter… i våra dagliga nyheter.

Jag tror dock på fin klorofyll mer än att fylla min mun med plumpheter och basunera ut dem utan tanke… eller att mina fingrar helt och stelt skall smittas av stinknävan som ju fortsätter att locka efter smek men sedan då gör så det finger(o)färdigt hoppar runt i en pekfingervals utan vidare trevlig takt.

Nej tack!

 Hamnar gärna friskt fysiskt ute bland blommorna gula/blå/med flera fina färger i det gröna sköna. Här är det igen som påstår nåt annat än det naturliga. Jag ser lär och är optimistiskt försiktig där jag går eller rullar fram.

Foto: Glada Gotland

Foto: Glada Gotland

Precis runt den här skylten doftar det dessutom såååå härligt – som honung – smeker sinnet och tankarna blir bara .… än sötare!

Foto: Glada Gotland

Här skall också finnas den sällsynta ovanliga … och hotande orkidén gulyxne.

Hoppas den bara har gömt sig tillfälligt… men visst känner ju även tyvärr växtligheten av den mänskliga dumheten både vad vi ställer till rent handgripligt med diverse utsläpp samt kanske också mår illa av orent skitsnack – ska se till att det inte kommer ifrån min läpp!

Foto: https://sv.wikipedia.org/wiki/Gulyxne

När det gäller att ställa sig på scen & sjunga ut – ja då ingår jag gärna i kören med den här gruppen!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *