Hur mår Rabbis Records!?

Glada Gotland har fått tag på Rabbis Records som legat  ”lagom”  lågt – ja med få snurrade varv på vinylen – men vill nu villigt ta fram de bästa 33:orna från sitt gömda/glömda lite glömda LP-skivsortiment som ju passar att pigga upp alla dystra despoter i dessa virriga virustider.


Hur har du det Rabbis!?

Lugnt – den här Co19 åkomman ni människobarn har drabbats av – ja några stycken av er – drabbar ju inte oss pälsdjur. Eller kommer det ifrån oss – då får jag väl på pälsen i alla fall!!!

Men när Myxomatosen drog fram på ön – då var det fasen ingen vildkaninlek – men vi lärde oss sjunga bort krämporna på alla möjligt mysiga explosiva språk! 

Så här kunde det låta:

Annars gillar du väl lite äldre låtar !?

Jo –  det har du rätt i – när vi äntligen våra tårkanaler mödosamt torkat… då artade det sig för oss riktigt lyckligt – så redan till frukost kunde vi se helt klart igen!

Jo det lät ju aptitligt… men en av dina kaninkompanjon, Herr Blom… vart har han tagit vägen, ligger han lågt!?

Den token ja, han blev ju jagad av den Gröne Jägaren efter en springnota men räddade sig genom att vända blad och återvända till litteraturen där han lusläser boken av Charles Dickens om David Copperfield.

Till skillnad mot bokens Uriah Heep är dock Uriah Olle vän med de flesta och kan konsten att stryka både med – och mothårs!

Han hittade romanen i ett unikt O-tummat exemplar på Biblioteket i Tensta  där han tämligen O-stört numera sitter och har härligt återvänt till fantasin. 

Jo men det låter ju – lärande – den där andra sorkkompanjonen då – vad gör han för att muntra upp folk nu för tiden!?

Sorksatan som flyttat så långt norr ut på ön så han nästan börjat prata bäääääspråket flytande.

And musikaliskt – trots utträde ur EU-gemenskapen – så håller han fast för fin dialekt ifrån sitt andra hemland, yes han påstår han har rötter där over in England.

Skivvalet gör han rebelliskt med ett stort Smile!

 

Så framtiden ser… rätt roande rar ut!?

Deras plattityder får i alla fall mig att fortsatt tro att vi Rabbisar och ni mysiga festliga mångfaldiga folk kommer överleva den här pärsen också.  Det ordnar sig!

Viktigt – sätt på vinyl med extra mycket nyttiga carrot-vitaminer så kommer det gå fint för mänskligheten i alla t(r)akter!

Foto: Rabbis Records

https://www.facebook.com/rabbisrecords/

2 thoughts on “Hur mår Rabbis Records!?

  1. Tjena RR! Har inte varit på Gröna Jägaren sen dom ökade priserna med 30% cirkus, men det är säkert trevligt fortfarande! Cheers/ O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *