Kaninkärlek

Det här med kaniner – helst de vilda på ön = Rabbis =  har alltid fått min kropp LITE EXTRA hoppande lycklig!

Det är precis som artisten Eddie Rabbitt här lätt lantligt sjunger – ren kärlek!

Mysig kaninlåt från E. Rabbitts första LP (1975)

Foto: Discogs




Nu är dock en av mina första minnen ”VÄRRE”  av det vilda djuret  som jag såg uppsprättad dinglande på väderpinnen hängande på tork från en balkong efter nån vild jakt… …innan myxomatosen förblindade både byte och jägaren. (Foto: Rabbis Records)

Men trots den tuffa starten så såg jag en hel del friska fina där ute på Galgberget som klarat sig både från bössa och pesten – dessutom var det kompisen Alice som hade ”vanliga vita drogfria kaniner” som var klappvänliga i nån lämplig hemmabur.

Mer fluffigt än flummigt – som i Slick-sången som kom varnande senare!




Själv blev jag mer sugen på andra brudar samt gärna flipprande fritt på ett Bally Playboy Pin-Ball på nåt litet oskyldigt kafé!

Foto: Rabbis Records




Det ska vara lätt att leva – även om jag i min ungdom krånglade onödigt till en del av det ”lätta” så är jag glad att Mr O Bloom kom i min musikaliska väg och guidade mig tillbaka till de levande lyckliga låtarnaHepp för Heep!!




Så blev det då gemensam sak i Rabbisens tjänst – när vi efter vår militära bana åter fredligt träffades och snurrade igång secondhand butiken för vinylskivor på Stora Torget i Visby – i december 1982 slog vi upp porten där för första gången.

Foto: Rabbis Records

 

Med andra år (snart) 40-år sedan. Mycket minnen samt skivor att reflektera över kommer ständigt hoppande tillbaka. Kommer att dela med oss av detta under Jubileumsåret under morotsmottot 🥕🐇

Old Records Never Die

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *