Love Is All You Need

Fler som inspirerats av The Beatles enkla kärleksbudskap… ja kärlek kan ju i och för sig vara rätt så komplicerat ibland… men mest passionerat när du fått den äkta kärlekskänslan.

Kärlekskalkfullt så har  Mr. Jan Bertholdsson With A Little Help From His Friends* här på ön i sin låt med ett gott gung skapat en såååå underbart skööön Love-melodi … bara att ge sig hääään!

 

*Gotland har genom historien varit en knutpunkt och en plats som dragit till sig människor från hela världen. En som personifierar detta är den kubanske violinisten Emilio Estrada som flyttat från en ö till en annan och genom detta berikat det gotländska musiklivet.

När vi spelade in den starkt latininfluerade ”Love Is All You Need” var det en självklarhet att engagera honom i processen.

Här får ni även höra honom sjunga de enda textraderna som Bertholdsson författat på spanska.

En som också berikar det Gotländska kulturlivet är fotografen Magdalena Björnsdotter. Det är hon som står för det visuella bidraget den här gången.

Stort tack till Emilio & Magda!

  • Jan Bertholdsson: Sång och gitarr
  • Torbjörn Söderman: Trummor och percussion
  • Roger Gustafsson: Diverse stränginstrument
  • Ebba Gustafsson: Kör

Albumfoto: Jörgen Kristiansson
Själv har jag heller inte nöjt med att ”bara vara” en passiv lyssnare – jag har minsann knåpat ihop en hel LP-skiva jag med.

Okej, lite hjälp av den fina fredliga Sgt. Pepper & His Club Band hade jag ju… och känslorna… getting better all the time!

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *