Naket redovisade känslor.

Har haft förmånen att få lyssna in mig kommande musik av/med Eric Palmqvist – nya albumet ”Värmen” är på väg att släppas nu den 24 februari – som passande är pressad på  kärleksröd varm vacker vinyl.

Foto: Kärleks-Glada Gotland

Låtarna & texterna är mycket utlämnande, ja naket redovisade när Eric P kommit till insikt hur han varit – det är tredje LP-skivan på det ”temat”… eller resan tillbaka till någon slags helande klokskap har Eric nu visat oss i de två tidigare albumen ”En halv gris kan inte gå” 2019 samt ”Hej Då” 2020.

”Värmen” så griper bland annat låten ”Sanningen” sannerligen tag i mig  ( klicka )- men alla spår har texter som är fulla av självinsikt och ibland önskar jag nog att jag själv kunde så här poetiskt… efter jag dummat mig i livets lek samt svek en dum-bra stund…. säga sanningen!

https://www.facebook.com/eric.palmqwist
En annan ”Naken” LP-skiva som visade Mr Wonderfuls” fantastiska kropp var/är Fleetwood Mac (1968)

Foto: Discogs

Ingen jämförelse med Erics texter eller musik – men Peter Green på sång & gitarr ger verkligen kärleksrysningar och önskan om äkta kärleksvärme… ”Love That Burns” gungar fram om du kittlar lätt på… busken!
Sedan raskt till senaste Polarpristagaren som faktiskt mest varit rätt så klädd på sina albumomslag – men desto naknare på scen i takt med de tuffa hårda känslor som känts långt in i sinnet & en bra bit in i skinnet

Iggy Pop! 

Naket här!? … Nä hjälm på!

Foto: Discogs
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *