Rörigt men roligt i Rabbishålan

Som det utlovades i tidigare inslag om Rabbis Records här på GG ( klicka)så kommer här några fler färgglada foton om hur det såg ut inne i butiken.

Några av kunderna har ”fångats” – men kanske mer som på savannen – de vänder sina bakar/ryggar mot kameran. Men känner du igen dig så ge dig gärna till känna!

Första fotot är i alla fall not so bad… med badlakan a´ la´ Smaklösa som Olle kanske försöker övertyga kunden med blå skjorta att införskaffa!?

Nja – det var nog mer ett snack om nån artist alternativ grupp som rekommenderades av Mr. Bloooom som hade stor kännedom om många av rockens hjältar och gedigen egen privat LP-samling samt som flitig LIVE-besökare i musikens tjänst!

Är det artist på G så kan det vara Rory Gallhager som alltid låg nära… hjärtat.

 

Annars var/är Robert Palmer plattan ett svar på musikgåtan – eller hur Johnny & Mary!!

 

Observera den tankfulla unge PRAO-eleven Thomas L. i bakgrunden bakom disken som nyfiket såg och lärde än mer av Farbror Olle – eller var det tvärtom!??
Uppåt väggarna på glashyllan som gick runt halva butiken så hade Rabbis-samlingen nu när detta foto togs blivit rätt så gedigen. O&R hade ju passionen att samla på sig kaniner/harar av alla de slag för att glädja besökarna på bästa hoppande sätt.

Fanns även som stövelknekt!!

De välskötta vinyl-skivorna fick förstås inte hoppa… eller knastra, vi hade Isopropanol som skivspår tål! Ingen dryck som dracks på personalfesterna – den var dyr den !

 

Samtliga foton: Rabbis Records

Om du kollar noggrant på fotot så är kortväggen här fylld med CD-skivor som omkring 1987 gjorde sitt plastiga intrång hos konsumenterna även hos RR.

Rabbis höll dock alltid Vinylskivan som den ”äkta” musikkällan – men visst ville vi ha glada nöjda kunder vilken form de än valde.

Ett av CD-albumen till salu denna dag var den här… med passande titel!!

 

PSSSST:

Tack alla kunder genom åren – musik ger glada minnen.

Inom snar framtid kommer  Bäck Group modell ”unga” att presenteras här från en unik spelning i den lilla Rabbishålan !!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *