Sorgens stund

Sedan jag startade Glada Gotland har jag haft glädjen att skriva här på Bloggen om glädje… med glädje… utan politiska pekpinnar eller mystiskt maktbegär… mer med mångfaldens & regnbågens härligt helande mänskliga kärlekskraft ♥ … dessutom delat med mig av ”min” mysiga musik… i alla dess sköna former!

Jag har mött många människor och lärt känna deras vilja samt önskan att själva sprida kärlek på lika och olika sätt mellan vänner och även till/från de/vi inte så väl känner. Nu tar vi tag i den kraften ytterligare för de fredsinsatser som finns i våra hjärtan.

Igår torsdag  den 24 oktober blev det en sorgens stund – både lokalt samt än värre globalt.
Får läsa att Uno von Corswant somnat in – har med spänning ”snubblat” över hans kreativa skapande både som aktiv ”reklamare” samt även nu på senare år mött och blivit så härligt guidad, tillsammans med ett gäng Glada Pensionärer, i  Skulpturparken där vid det vackra blåa stationshuset i Visby.

(Klicka gärna för text & foton  i den utmärkta bloggen av: Bosse & Solveig Lidén)

Då fick vi även en chans att kolla in hans målade starka tavlor… namnlösa… men gav så mycket abstrakta vibbar så fantasin fick fladdra fritt eller spåra åt det känslor som du såg i den skapande kraften.

En av hans fantastiska fantasier fick följa med hem… målad 2015… en tidlös fartig färgskapelse som pryder vårt hem på bästa plats.

Foto: Glada Gotland 
Mitt i allt sorg så släpper så Eric Palmqvist sitt kärleks-röda vinylalbum kallat ”Värmen” …nu även tillgängligt på nån av alla (klicka→) streamingtjänster.

Foto: Glada Gotland

Texterna är så starka och känslorna är så äkta – baserat på Erics upp & ner livsupplevelser. Mycket passar in även under våra egna nakna skinn. Lyssna!
Glada Gotland återkommer ”med glimten i ögat och glatt humör”… som skall smitta av sig på alla som älskar fredliga vägar att njuta av sin frihet… tungt just nu – men VI kommer alltid att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *