Vårkänslor med maffig överraskning!

Vid handel i många butiker idag uppmanas det att handla en och en – så snällt och lydigt står jag utanför alla frestelser men är såklart med som bärhjälp. Jo  – jag har förstås också spetsat inköpslistan med goda förslag – helt utanför är jag icke!

Foto: Glada Goda Gotland

Men att stå där utanför vid alla  S T O R A  reklamskyltar är sannerligen känslosamt… men reklammakarna här har ju missat att vårkänslorna kan ju fint firas i kombo med … kakor. Ta bort eller…ordet OCH sätter inga lock – snarare ökar ditt vårpock!!

Foto: Glada Gotland

Produktbeskrivningen på den liggande salt- & vanilj-varianten gör ju att jag nästan vill rusa in och kasta mig över kakorna!

Att det måste finnas någon typ av Ballerina på fikabordet tycker vi är av yttersta vikt, och visst är det roligt att det finns så många olika sorter?

Den här varianten har sina spröda chokladkex som fyllts med len vaniljkräm och en liten nypa salt för perfekt avvägning mellan sötma och sälta.

Ett kanonkex som är här för att stanna!

Men själv stannar jag lydigt utanför och får väl nöja mig med de tidlösa strävsamma skorporna när jag kommer hem till det vårliga fikabordet!

Någon som alltid hjälper mig i musikens underbara värld – så även här  – är ju Mr. Morrisondet är mums det med!

 


Men – WOW & OJ  – vad hade min mysiga M smyghandlat hem till mig – det lokala Caféet Maffen har ju smarrigt fått komma in i kaksortimentet på hyllorna här med – närproducerat har fått ett fagert ansikte.

Nu kan Ballerinan här uppe hoppa runt med sina vårkänslor bäst hon vill – jag väljer solklart lyckligt detta supergoda söta bakverk!!

Foto: Glada – Nu Ännu Godare – Gotland

Om du undrar – jo nu har Vårkänslorna verkligen maffigt gott gått igång ♥ 

Vilken låt väljer du lämpligt nu då VAN!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *