…varmt vackert vibrerande vind i vingarna!

Ibland känner jag mig som en rauk som bara står still på ett fast ställe i samma steniga slitna skrud och liksom inte kommer till eller törs att röra på mig.

Då gäller det att exempelvis ta en färjetur…

Foto: Glada Gotland Rauk vid Norra Gattet

Och wow så fint & fullt av rörelser det kan bli i en gammal lada på Fårö – eller kanske för dagen/kvällen – i ett båthus fyllt av en mångfaldigt fin inbjudande ark.

Nu var jag långt ifrån ensam – det var fullsatt & festligt – alla ville vara med när The Ark kommit tillbaka i glam utan damm inför denna återföreningskonsert … arken flöt fram på rätt kärleksköl igen…. med varmt vackert vibrerande vind i vingarna!

Foto: Glada Gotland

Svårt att stå still som en stod när musiken pulserar i ditt blod –  jo de flesta släppte taget och/eller blygheten som kollektivt förde oss glammigt glamoröst i takt med de tidlösa låtarna vars texter ständigt tycks aktuella och bör repeteras oftare!!

De svarta vingarna fick även förvandling till generöst givande Gåsemora gåsvit!

Det spelsugna återförenade bandet lyfte oss alla med utmärkt låtval – skönt behagligt glamljud samt  ljusspel som verkligen gjorde oss till lyckliga passagerare med en viktig uppgift där i arken…

…att fortsätta sprida kärlek och se varandras lika olikheter!

Foto: Glada Gotland

Personlig favoritlåt där i LIVELADAN …kändes extra gott i heeeeeela kroppen ♥

Let Your Body Decide
PSSSST:

The Ark flyter & flaxar vidare i vårt avlånga land – har du tur så är du där på lämplig ort samtidigt – gå gärna och fyll på ditt glamkonto – det gör dig gott!

Foto: https://www.facebook.com/thearkworld
PSSSST:

Stora Generösa Gåsemora fortsätter glädja oss på Sommarkvällarna med detta fortsatta program 2022 för alla smaker…

…mer bääää än bu!!

 

https://sommarkvallpagasemora.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.