Ge vädret en chans!

Tar en titt ut genom fönstret – där ute mycket nära hägrar motionsspåret som verkligen ligger så bekvämt och ofta vill ha besök av mina lätta steg! Åtminstone en gång om dan!

Idag är det dessutom nån form av återkomst för vintern – ja här har varit både barmark & stenmark i ett vågat mellanspel av vädrets vilt villiga makter.

Ordet SLASK skulle väl kanske kunna sägas och hindra hjärnan samt fötterna för att njuta av det vitt blöta.

Jag väljer kalla det NYSNÖ – och vips plask & plopp visst blir stegen mycket skönare då!

Bilen på parkeringen får förbli oborstad – ingen tur inplanerad idag – och det är ju tur!

Foto: Glada Gotland

Ute i spåret blir/är det i alla fall spårsnö – behöver ju verkligen inte vara rädd för att gå vilse då… och det ser ut som nån mer som ser positivt på möjligheterna till en runda – vilket väder det än är. Visst ser det rysligt mysigt ut 😉

Foto: Glada Gotland


När jag är ute och går så brukar i regel tankarna befrias till nåt kreativt positivt… idag kommer jag helt plötsligt tänka på ett svettigt teveprogram som jag nyfiket med gotländska ögon kollade på igår… det här:

 

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Deltagarna, som består av allt från proffsboxare till högstadielärare, är väl förberedda men varje test pressar dem till deras fysiska och psykiska bristningsgräns – eller en bit över den gränsen.

Foto: https://www.tv4.se/elitstyrkans-hemligheter-sverige


Kan bara konstatera är jag är glad att jag inte anmält mig dit – visserligen har jag gått med lättare packning på några av de väldigt vackra natursköna ö-platserna som deltagarna här styggt med skygglappar fick pröva på…

…med helt andra förutsättningar …än att bara få njuta – dessa deltagare skall formas, fogas, ge järnet utan att protestera… eller inför ledarna tjuta. Vuxenmobbning.


Så blir himlen helt härligt blå – bara ett fluffigt fint moln lägger sig lättjefullt och släpper loss den fredliga låten:

 

Det är John Love Lennon  som är tillbaka och stämmer upp sången igen framför det fredliga berget… såklart Bysen lyhört välkomnar… klicka så får även du åter höra Mind Games låta lyckligt i ditt öra

Foto: Glada Gotland


Lämplig affisch på det:


Men visst kan jag vara riktigt tuff också – så jag nosar fram fler originalaffischer inför kommande bepansrade program som jag vill fortsätta att se mer av… äkta kärlek ger inga skav.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *