Facebook !? Nä djungeltrumma & närkontakt !

Precis för en vecka sen var en riktig turdag… för då sammanstrålade jag med min glada bror som alltid är så skönt att träffa ”på riktigt” !

Det här med ansiktsboken har förstås sina fördelar när man är ifrån varandra eftersom du då kan sända diverse foton samt text till mottagaren – men nu när vi inser att ibland någon snott kommunikationen i reklam och propagandasyfte så tar vi till en klassiker.

Fram med djungeltrumman. Här skall skinnet varsamt bankas på igen och det visar sig att Claes suttit och övat flitigt i sin svällda pung-grupp och kan nu hantera skinn av alla sorter och få dem att låta… förföriskt.

Trumman är ett arvegods från vår Far som en gång var FN-soldat i Kongo på 1960-talet och han ville naturligtvis  ha med sig det då där moderna inhemska kommunikationsinstrumentet med sig hem –  eftersom det lockade mången intressant tittare och lyssnare till hans heta lägereld där i kanten av djungeln.

Sedan kom Kobratelefonen här i Sverige och det blev annat bett i pratet – men nu har som sagt brorsan gett sig fasen på att få trumman att prata igen och locka till sig andra ärliga härliga skinnfantaster från när & fjärran.

Foto: Glada Gotland

Tyvärr var ljudfunktionen urkopplad på bifogad bild  – men jag lovar att det lät ljuvligt , precis som originalet – det misstolkades dock av Fantomen som trodde broder var i stoooor nöööd.

Den enda nöd som möjligtvis brorsan tyvärr fortfarande är i – eller också delar han den med andra manliga snillen utan smak – är synen på kvinnan. Med viss smärta i mitt hjärta citerar jag lill C:

Det enda som hjälper när damerna är för nära sanningen är att använda dem som ett trumskinn !

Så pass upp för otakt och otukt i skinnet – speciellt fredag den 13 – här har Moralpartiet fortfarande mycket att öva på.

I övrigt är det bara ett stort  för hans trumkonster !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *