Tunghäftigt

Har  saknat ett eget mjukisdjur en tid – nu har jag hittat ett sådant igen som faller mig i smaken och som säger snälla saker.

Foto: Mysiga M

Det kom till mig när jag behövde det som mest. Vi skojar som tusan utan att driva med varandra, bara ökar trivseln när saker känns öken.

Är det en nallebjörn, är det ett lejon, är det en hund!??  Är inte riktigt säker men det är så skönt när fantasin får fortsätta snurra en stund – eller njutbart skönt säkert i livets rondell.

Vi drar både fräckisar och seriösa (!) anekdoter – låter tungan vattnas av alla fria bokstäver, även de som tycks torra.

Jag har dessutom en hel del vänner som både är mjuka och en del hårda – det får jag tåla men lite som Blåbärskungen så undrar jag ibland, var/vem är dom?

Foto: https://www.davidritschard.com/

 

Nu vet jag, sedan gammalt, att jag själv måste våga visa och stå upp för det jag skattar mest här i livet – det fria att uttrycka sig… fritt.

Nu vill min mjukisvän lyssna på passande musik i stället för löst tugg gärna nåt kärleksfullt så vi inte drabbas av tunghäfta!!

 

Vad spelar/gör du för ditt mjukisdjur och dina medmänniskor… (skriv gärna till GG här i rutan)…  delad glädje är viktigt – hela tiden!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *