…bada bar i Ar…

Vägen från Bungekyrka västerut på fin vägbeläggning mot Hau är rart rak

– rakt förutom då i den över mogna banankurvan efter Hau-Gård mot Ar – där du får sakta lite – även på din tvåhjuling – för att sedan kunna köra/hjula 3 kilometer rakt igen.

 

Ungefär mitt på den så väljer jag gärna en liten hoppig grusväg som går in bland träden för att finna fler vägval samt rikt fågelliv samt en så vacker västlig kustremsa.

Fortsätter mot Ar här skall det badas – högra vägen tar dig mot Norra Gattet – fint det med Fårö där ute rätt nära – som en hägring.

Stannar till och tar ett snack med de två små trogna raukarna som inte alls känner sig bortglömda…

…de passar dock på att spegla sig de med i elcykel-elegansen!

När det gäller elcykeln så måste du förstås trampa för att komma framåt och ligga på växlar med vett så benen verkligen får jobba fram lite svett!

Jag har väl solklart med badbyxor i cykelkorgen –  men var Ar dom !?? Jag får nog bada bar i Ar !!

Men sjön suger och på vägen hem mot Bunge igen till Muséets Cafe´ – på denna och alla andra tisdagar i sommar finns det Hemlagade kroppkakor (och annat gott varje dag) – det blir magen  – ja hela läckra kroppen sugen på 😉

Tar med dem hem och de smakar utmärkt hemlagat hemma oxå med det skirade smöret – jag blir extra glad i humöret!

Så plötsligt vid matbordet på balkongen med tankar på vilket paradis jag och hela min kropp befinner sig i så hör jag tonerna från en riktigt närproducerad orkester som hittat rätta känslan… de också!

Gott Grattis!


Samtliga sommarfoton: Glada Gotland


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *