Fina eller fula vägen!?

Den senaste tiden – ja läs ”hela livet” – har jag haft turen att kunna följa den väg jag själv önskat! (Tror han ja…!)

Foto: Glada Gotland 

Jo men visst har det väl varit – som här – det som lockat mer… nu tänker jag inte vika ut mig i nån vinglig vacker vik… men den här gången blev det just dit!

Foto: Glada Gotland 

Även om DU själv för det mesta kan och vill hitta din egen väg så kan det understundom vara väldigt skönt att släppa taget i din kanske egoistiska egna vandring eller vägval  – gör nåt nytt utanför din trånga kostym.

 

 

Fick så fin hjälp idag av Stina & Charlie som tog ut mig på ett outforskat Soundwalk i Fårösund… missade du det som mycket annat som missas så kan du ta ett steg fram&tillbaka för att komma fint framåt här:

Foto: Glada Gotland 

https://www.facebook.com/ellamusiceducation/

Att denna fantastiskt fina kreativt skapande luvligt ljudliga linje nu skall få ta sina sista suckande steg/stön är för mig ... o fot bart konstigt.

Vi som kan och vill måste hela tiden kunna se vad som ger oss människor i olika former, färger och stil möjlighet att utvecklas tillsammans… inte ta stormsteg bakåt.

När TV4:s fina Let´s Dance… svänger fyrkantigt fint framåt i bred-bild, måste VI väl kunna hålla härlig promenadtakt i valfri riktning i lyckliga vardags livet… utanför rutorna & ramarna.

 

Tack alla Morsor som lärt oss så fint att … protestera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *