Hugo får mig att se bättre ut!

Har äntligen kommit iväg och fastnat för nya glasögonbågar efter att i synkontrollen konstaterat och jag tappat klarkontrollen … i alla fall över vissa små bokstäver och bilder som dyker upp både här och där och skall synas… klart!

Ny kommer jag kunna beskåda min värld lite rundare – kan verkligen behövas när så många omkring mig styggt säger att jorden är platt!

Foto: Mysiga M

Egentligen är jag absolut ingen ”märkesperson” – men på ett härligt sett så trivdes jag i dessa Hugo-bågar på ett drömliknande vaket sätt.

Dessutom triggade det igång minnet på en helt annan Hugo som var ett av de första spelen på PC:n nån gång i dess begynnelse! Det var mina barn som spelade – troll jag!

I spelens berättelse anländer en ond häxa vid namn Scylla hem till Hugo trollet och kidnappar hans fru Hugolina och deras tre unga barn Rit, Rat & Rut eftersom hon behöver dem för en magisk skönhetsbehandling !!

Hugo måste nå och rädda Hugolina och barnen och besegra häxan för att få fred i skogen. För att rädda familjen så måste Hugo navigera säkert genom farliga miljöer i olika minispelscenarier .

Det är ju klarsynt att konstatera att alla troll i cybervärlden var snällare då – även om Scylla hade väldigt vassa naglar och skrämdes ”snällt” så slapp vi i alla fall allt skitsnack… men sånt kommer väl bara från mänskliga troll… de jagar Glada Gotland bort genom att sprida


PSSSST:

Vill du ser än en mer modern Hugo så finns han ju uppdaterad med nya fartfyllda äventyr som du kan hjälpa honom med på Facebook klicka trollskt på bilden!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *