Jag är icke den stol(l)ige äldre mannen…punkt!

Sedan Simon Frid i den grymma gotländskt heltäckande magasinet på nätet – Hela Gotland – och som även ibland tryckes på papper:

Foto: Hela Gotland

 

Ja denne stolta stolreporter Frid har sannerligen gjort så min förr finna frid inte hittar nån ro – och inget roligt i det heller för den delen. Bara dumt och stol(l)igt!

Så många som kontaktat MIG och fortfarande tror det var jag som Räddningstjänsten så spänstigt klippte loss. De viker sig av skratt.

Sååå oteknisk är jag inte – eller otursförföljd även om jag fått en blåtira av en flygande stol en sandig sommar när jag var loss – lycklig & ledig!

Samt ett kraftigt jack i huvudet med rikligt blodvite när jag skulle stänga bildörren snabbt efter en svettig het solstoldag och glömde dra in huvudsaken först.

Bilen var röd så allt blod syntes inte – tur var väl det för på den punkten är jag känslig. (Läs svimfärdig) Kritvitt ansikte under sommarsolen syns sannerligen långt!

Numera när jag hamnar i kniiipa så ropar jag alltid på min rediga och alltid redo M – hon är van och bra mycket snabbare än blåljusbilar! Min Lady pysslar om sin Lufs.

 


Som tur är löstes dock mitt dumma dilemma av annan iblandad när jag häromsistens fick för mig att testa ett Tyngdtäcke vid ett besök på Clas Ohlson.

 

Cura® heter det och Hurra tänkte jag – här ska provas att bli betäckt. Men oj det var ju så tungt och inget kändes fräckt. Kunde inte röra mig – var fast mitt på dan i rena godnattstämningen med mäktiga mardrömmar!

Jo jag är klent byggd. Men som tur är rörde sig annan Olsson i butiken och ställde upp med fanfar – Fingal hette han och  var på ett uppsluppet gott humör av med så mycket god humor ”från förr” så jag kunde skratta mig loss.

M undrade varför jag fnissade när jag tog rulltrappan upp ur butiken… jag har hittat tillbaka till humor-himmeln sa jag lättsamt lättad!

 

https://www.youtube.com/watch?v=0zUZvZ4TSAo&feature=youtu.be


Skall olika typer av tyngdtäcken få forma våra liv framöver… jag ser mer emot Små Lätta Moln…

 

 

…och ett villigt varmt välkomnade av ALLA – släkt/vänner/gäster/nyfikna som verkligen längtar efter att få komma och besöka oss igen här på vår fina fördomsfria ö!

 

Håll ut – inte ens tokigt krångliga ”I-Stoppstäcken”-tokar kommer hindra oss från att göra en Säng Av Rosor när du/ni kommer 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *