Nervöst urspårat sammanbrott!?

Nu är det dags igen för POPGISS på GOTLAND 30-års omgång Nr. 2Finalen som går av stapeln på Donners Event i Visby lördagen den 23 april.

http://popgiss.se/

Det finns fina medaljer som skall fördelas till de 4-personers-lag som kommer på flest artister/grupper som de får höra – samt säkert några andra finurliga musikgåtor som skall lösas i fin POPGISS-anda!

Foto: POPGISS på GOTLAND

Jo andan brukar vara mycket fin – sen gäller det att andas lugnt och lyckligt också – hur det än går med svaren så är det nog lika svettigt för såväl de lag som flyger fint som fåglar de som ligger mysigt mittemellan – eller de som bubblar som fiskar.

Det brukar vara nervkittlande hur du/ditt lag än ligger till.

Nu har min vän Van varit speciellt vänlig och sänt mig/oss alla en färsk låt  Nervöst Sammanbrott”

Men lyssnar du så bygger han ju tänk- och taktfullt upp musiken & texten så det blir härligt & faktiskt skönt o-nervöst, ja riktigt… på- fast av-kopplande!! 
Även The Rolling Stones tog ju tidigt upp ämnet (1966) och kan dom (eller personen som de sjunger om) få hela 19th Nervous Breakdown på en och samma gång så ska vi nog alla klara av en och annan sång!

 
När det gäller Stones så rullar faktiskt den här spåret (1967) in med en titel som nog alla i lagen trots allt känner sig i heta Popgiss-sammanhang:

Svala, Lugna & Samlade !

Lyssnar du på hela så finns dock risken till liiiiite nervositet… låten får ju en oväntad fart/takt i slutet.

Men vi håller väl oss behagligt POPGISS-COOLA hela kvällen – eller hur!!
PSSSSST:

Mer om POPGISS 2022:  Fakta samt kommande resultat, låtlistor, medaljrassel med mera ….hittar du enkelt här: 

https://www.facebook.com/groups/64496301049

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *