Rabbis Records på färgglada pappersbilder

Så har då Årsmötet 2021 med de ”Still Going Strong” Rabbis-paret O & C kunnat utföras utan prut då båda vildkaninerna har i varsin tass fått sitt helande förlängt vaccinsprut.

Här i årsmöteslokalen serveras även generöst uppgraderat Myxomatos-bubbel.

Gott till siste slicken!

Foto: Rabbis Records 

Med sig, i typisk hållbar Olle-kasse, hade Herr Blom tagit med sig en hel bunt minnesfotografier i färg till mötet som det tittades på och mindes rikligt ifrån.

Först låter vi den skönt hesa rock-n-roll Roddan sätta en lämplig rubrik på heeeela helande korthögen:

 

 

Tre (3) kaninkort:

Tema Torgdag

Den mycket musikkunniga medhjälparen för dagen den urstarka unge Neil Young-älskaren Mr. L. Schill bar ut backar till den lånade flakbilen som skulle ta oss söderut från Visby innerstad till en av öns största marknader som naturligtvis var PÅ Hemse och kallades STORtorgdag, så det så.

Foto: Rabbis Records

Väl på plats med alla skivor på plats under säker pressning och snygg skylt (!?) kunde kunderna gå in i själva torgståndet och välja och vraka av den vackra vinylen.  Helt klart var Hårdrock & Dansband hetast här. Skönt  dansant kombo med eller utan headbangs!

Foto: Rabbis Records

Olle var för övrig mystiskt försvunnen under själva tunga uppackningen av alla Rabbis-backar – men senare funnen uppe på annat flak med betydligt lättare korgar som gjort honom torrt törstig & ovanligt pratsjuk bland basten.

Rutinerade L & C fick hålla reda på kommersen och i fint piggt nytert tillstånd se till att vara i stånd för att senare ta emot Olle som hittat kul korghatt med aptitlig morotstopp.

På fotot ser han rätt blek ut – men med införskaffad punsch samt öl från lokal välsorterad butik – blev han snabbt på gott färgglatt humör och i skönt skivstånd att prata för våra varor.

Foto: Rabbis Records
EXTRA MINNEN utan bildbevis (som tur är) var att efter Torgdagen tagit slut och packats ner så samlades en hel del av knallarna i källaren av Hemse Hotell där ännu det fina hotellparet Marianne & Nisse såg till att mat, malt med mera fanns… i överflöd.

Stämningen för alla – inklusive Rabbis Teamet – blev så hög där nere så den utsedda chauffören glömde bort sitt uppdrag att ratta hem alla vinylerna till Rabbishålan på Stora Torget i Visby igen på ett säkert sätt så inte spåren blev urspårade.

Vinylen på kanelen går ju ICKE. Här föddes nog Moralpartiet så vi efter smart vägval Hem kunde Se!

Nog Olles förträffliga förtjänst efter att en gång i tiden ha på formidabelt sätt framört kamouflagemålad tvåhjuling  under sin militärtjänst i rollen som MC-ordonnans på P18 – nu med visdom visste alla vägar som kunde tas utan att stöta på Fi. på samt utanför den hemliga strategiska papperskartan!
PSSSST: De tre fotona är troligtvis tagna första onsdagen i oktober månad år 1984…  samma år som Smaklösa släppte EP:n ”i ren förtvivlan” !!

Nästa bilder-bläddring (inom kort kommer fler kort) inifrån butiken på Stora Torget … var DU kanske där och fastnade på nåt foto!??

Foto: Rabbis Records

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *