Nära mellan skratt & gråt…

Kollade på tv i torsdags, på Valborgsmässoafton, på en kanal var det humorgalan, där visades roliga klipp varvade m satan i Perkele förbannat fördjävliga situationer för barn och deras stackare till föräldrar som inte kunde försörja sina barn , de har inte ens mat för dagen…och då sitter jag och vräker i mej en delikat Valborgsmiddag medans tvn levererar den ena tragedin efter den andra och människor svälter och barn är så undernärda så de dör!!!

Med tårar i ögonen ber jag att få byta kanal … Jag orkar inte se hur komedi och humoristiska inslag varvas med små söta barn som svälter ! Och jag vill adoptera hela världen!

Men jag sitter maktlös och tuggar fint kött som jag sköljer ner med dyrt vin och taket över mitt huvud är tryggt och elementen är varma och jag har mer kläder än min garderob klarar av ….. BYYYYYT KANAAAAL ber jag … För jag pallar inte!

Och det byts kanal på min dyra tv, OCH DÄR, DÄR VISAS LYXFÄLLAN!!! Jag orkar inte ! … Jag vill spy, dra täcket över huvet och dö! Där ”tvingas” lyxfällans offer att klippa av sej sina dyrt belånade hårextentions och ”det är JÄTTEJOBBIGT ” för henne, SUCK! Jag vill dö lite till ! …

Neej jag vill inte dö (bara lite) men OJ , vilka ytterligheter! Humor – svält & bedrövelser – lyxfällan med bortskämda oansvariga skitungar som shoppar tatueringar & finkläder på krita!!! …. Jag blundar , för jag orkar inte!

MEN, tröstar mej något med att jag är iklädd min nyinköpta hood-tröja från Fighterhjälpen , pengarna jag betalat för att ikläda mej detta plagg går oavkortat till Min stora dag och barncancerfonden … Raaaap , jag är mätt , lite rödvinsvarm om kinderna, beklämd av hur världen ser ut MEN ändå lite glad över min tröja ! Och TACK till alla Er som förändrar världen lite!

Var tacksam över Frelalalala’n och alla andra proppmätta dagar kära vänner !
Det är jag! 

Karin fighterhjälpen tröja

 Tjola-Hopp it’s FRELALALALA!

Köp köp köp en snygg tröja , Fighterhjälpen arbetar för att sprida hopp och glädje till barn som drabbats av svåra och ibland livshotande sjukdomar … Köp en tröja på fighterhjälpen.tictail.com , alla pengar går oavkortat till förmån för Min stora dag! #fighterhjäpen

karin medecinsk marijuna

Har i veckan hunnit med ett besök på Enskede Gårds gymnasium och ett seminarium på Campus Uppsala/Gotland , det senare ett seminarium om ( bland annat) VIKTIG INFO OM FARLIGA DROGER!

Tre modiga kvinnor, Sanna Lundell & Ann Söderlund från Djävulsdansen på tv och Annika Jankell (journalist, programledare) berättade öppenhjärtigt om sitt medberoende i relationer till nära, kära missbrukare ! S T A R K T  

Karin Naturlig belöning

Läs detta ”suddiga” och nå belöningscentrat utan droger ♥♥

Karin bada

 Bada och få en naturlig kick! Dopamin och serotonin helt naturligt!!

Karin nu exploderar

Nu exploderar naturen

Karin vackraste starkaste

Vackraste starkaste ”ogräset”

Karin grannen

”Grannen”

Karin växer envist sten

Det växer envist även i sten

Karin det växer envist

Barnen hänger på Muren och dinglar med sommarbenen

 

Karin 18 grader

18 grader varmt en blommig onsdag

Karin här kan man sitta

Här kan man sitta och njuta

Karin gullvivan

Gullvivan blommar

Karin starkare än sten

Starkare än sten

Karin vänlighet

Och glöm aldrig! Och kom ihåg!! 

Var tacksam över det lilla och hylla det stora   Trevlig FRELALALALA och efterföljande helg & resten av dagarna … Det är livet!!

Karin Skifs Frelalalala text & foto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *