Ny meny! Vilken soppa!

Nu på torsdag är Glada Gotland gladligen igång igen efter paus med julens – och nyårets alla fröjder.

Nyårslöftet är och förblir att denna sida kommer fortsätta vara min hobby – med glimten i ögat och glatt humör. Många pennor, både mina och trevliga gästers är vackert vässade – var så säkra att ingen går säker 😉

En torsdagstradition som jag på allra bästa sätt åter fick uppleva förra veckan, må den återkomma vid fler tillfällen, var ärtsoppa med varm punsch. Cederlunds torr. Saffranspannkaka på det – allt hemmagjort av min goa granne Hjördis – gott till sista slicken!

För att du nu kära läsare skall kunna njuta fullt ut du med när du hamnar på Glada Gotland sidan så har jag försökt att strukturera och kategorisera menyn. Du kommer nu uppe i den nya smakliga menyn hitta:

Hem

Jo – om du nu skulle råka gå vilse så hittar du tillbaka till första sidan  under denna inte alls hem-liga knapp! Här kan du snabbt se de senaste inslagen samt kanske nåt bildspel som vill locka dig till direkt till ett aktuellt inslag. Välkommen hem!

Nöjön

den vill spegla allt som rör sig här på Glada Gotland – mina egna påhitt, andras arrangemang, evenemang, kul kultur av alla de slag – den har dessutom redan nu fått en underrubrik:

På resa

där du skall kunna hitta  roliga reserapporter och upplevelser från mig själv samt gäster som har varit ute och rört på sig. Under Nöjön kommer  senare säkert komma fler hänvisningar när så önskemål och intressanta uppslag kommer!

Frelalalala

Karin Skifs tillbaka – fasen vad jag saknat henne. Förhoppningsvis med överraskningar varje fredag, men visst blir både du och jag nöjd om vi får läsa och se hennes fint berättande foton nå fredag i alla fall – men utan Karin är fredagen fattigare, så det så!

Hallå där…

Alla har nåt att berätta, kända, o-kända och ö-kända! Här ger Glada Gotland folk (och ibland även fä) finurliga frågor som får sina svar och du lär upptäcka förmågor hos de deltagande som du kanske inte kände till.

Vinyl

Jo, jag älskar vinyl, det är ljudet, det är LP-albumens omslag, det är känslorna från förr som stannar kvar. Men Vinyl är inget gammal och mossigt, senaste släppen görs på detta fina format så här kommer du hitta allt från retro till nyaste nytt.  Du behöver inte ha nån vinylspelare för att njuta under denna rubrik – det räcker med att vara ”vanlig” musikälskare!

Som vanligt går det att ge dina kommentarer och synpunkter direkt här på sidan eller på Facebook – gå gärna in och gilla det du ser och sprid vidare. Delad glädje är dubbel glädje.

Sist men inte minst så kommer alla inslag som har mer än en bild ramas in i ett bildspel – det blir lättare att titta på foton som tillhör texten då och inte så plottrigt – hoppas jag. 

Välkommen till nya smakfulla Glada Gotland! Soppan serveras på torsdag den 15 januari!

[slideshow]

IMG_4107

IMG_4109

IMG_4112

IMG_4114

[/slideshow]

https://www.facebook.com/pages/Glada-Gotland/393967354032666?fref=ts

2 thoughts on “Ny meny! Vilken soppa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *