Skifsan leker Nils Petter Sundgren… Recenserar film!

Läser massa kommentarer om Fifty Shades Of Grey på Facebook , vissa om huruvida filmen var bra eller dålig, infriades förväntningarna?

Mr. Grey var inte tillräckligt snygg! Hur porrigt var det?? Kan man skriva att man gillade filmen eller tror alla att man är värsta sado-smisk-masochisten då, eller???

poster 50 shades of grey

Jag var och såg filmen i lördags. Efter att med viss skepsis innan jag läst de tre böckerna och efter att ha läst dom och faktiskt fängslats (inte i ordets bemärkelse , inga handklovar) så var jag nyfiken på filmen. HUR filmar man en sån handling? HUR?

Jo, den var vackert filmad, inte porrig, erotisk, läcker och ja, lite smiskig eftersom handlingen är sån, men framförallt har man byggt filmen på handling och jag tycker att skådespelarna känns som vanliga, vackra, naturliga människo , inga bimbo-silikon-plastiga porrkroppar utan vackra unga människor.

Jag tycker den var bra! Jag tycker dom har lyckats göra filmen på ett fint sätt! Sen är det ju så att när man läser en bok så bildar man ju egna bilder, bestämmer själv hur ”Guds gåva till kvinnan” ser ut och då får ju Mr. Grey lika många utseenden som läsare, ty ingen kvinna eller man har väl samma ”snyggaste-utseendet”!?

I filmen spelas Christian Grey av Jamie Dornan och det går ju bara inte att passa in i alla fantasiers förväntningar men visst är han vacker ! Fast inte såg han ut som min fantasi-Grey …. Fast vacker ändå!

Vilken jäkla tur att filmen inte filmades som boken var i mitt huvud – HERREGUD ELLER NÅGON, det hade censurerats! Och jag är ingen ”SSM” om nu nån undrar!!

De ljusa timmarna på lördagen spenderade jag tillsammans med ett gäng elever/ungdomar på Wisby Strand och ”Våga va’ dej själv” en tillställning mot mobbing,näthat och motivering att just våga, våga va’ sej själv!

våga va dig själv

Tack till alla som ideellt ordnat denna viktiga dag! Flera hundra människor i olika åldrar bjöds på viktiga ord, information och uppmaningar varvat med underhållning OCH STRÖMAVBROTT! Hela ön blev strömlöst i flera timmar!

Mikrofoner,högtalare,belysning … BORTA! Det blev ändå en väldigt bra dag och mot aftonen lyste ön igen och allt var fridens fröjd . Och Fifty shades of Grey kunde rulla …. Fast filmer rullar väl inte längre

I onsdags besökte jag Subtopia i Botkyrka tillsammans med våra elever från film & bildklassen. http://www.subtopia.se/

Subtopia

Foto: http://www.visitbotkyrka.se

Där tillbringade vi en härligt kreativ dag på FANZINGO, ett mediecenter för ungdomar som vill göra film och radio med mera . Ett sånt hus, fyllt av möjligheter för unga att uttrycka sej i bild och ord, borde vi ha på Gotland!

Här, på Glada Gotland får JAG uttrycka mej i ord & bild …. Trevlig FRELALALALA gott folk ! Här nalkas SPORTLOV!

Karin mitt i en puss

 Mitt i en PUSS ♥

Karin 50 shades of grey foto

50 Shades Of Grey

Karin vackrare med färg

Fast visst är det vackrare med fler nyanser av färg?!

Karin Hällarna

Hällarna, ännu ett vackert promenadstråk!

Karin Hällarna högt och lågt

Där kan man promenera både högt och lågt

Karin blåsipporna

 Blåsipporna är på G

Karin på G

Och Skifsan är på G och välkomnar våren!

Karin kyla

Men ännu biter kylan sej ihärdigt kvar

Karin önskar

Önskar Er alla en härlig Frelalalala & ny vecka och till Er (och mej själv) som har sportlov, säger jag – GRATTIS & NJUT 

Frelalalalafoton & text: Karin Skifs februari 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *