Åhhhhhh vilken välfylld musikfest 23 juli i Åhhhhhhsbergska hagen!

Hör här vad arrangörerna säger om kommande musikanter på Musikfesten i Åhsbergska hagen tisdag den 23 juli – och Glada Gotland låter dig ”tjuvlyssna” lite i förskott på några av dem… men på plats låter det förstås än mer beHAGligt!


CORDOVAS (US)

Foto: https://www.facebook.com/cordovasband/

Vi är omåttligt stolta över att presentera det amerikanska bandet Cordovas som avslutningsakt på Musikfest i Åhsbergska Hagen 2019.

Om du är svag för

  • Grateful Dead
  • The Band
  • Little Feat eller för all del
  • The Allman Brothers Band så finns det inget annat band därute på vägarna som matchar detta hårt turnerande Nashville-band.

Och trots att du kan höra ekon från ovan uppräknade storheter så märker du snabbt att dom använt influenserna för att skapa något helt eget. Cordovas liveshower brukar lämna de mest garvade konsertbesökare totalt överkörda.


KENNY HÅKANSSON

En av Sveriges absolut största gitarrlegendarer spelar den bästa musiken från sin långa karriär. 

Det blir låtar från hans soloalbum och självklart också från åren med Kebnekajse och Dag Vag.


MIKLAGÅRD

Gotlands svar på Emerson Lake & Palmer återförenas för att fira att det är 40 år sedan dom släppte sitt enda album och dom kommer därför att spela det front to back.


VERA KEBBE BAND

Gotländska Vera Kebbe gör indiepop med stor integritet och jazzigt sväng som får en att tänka på storheter som Rickie Lee Jones och Regina Spector.


THE BROTHER ALLMAN BAND

Medlemmar från det gotländska musikerkollektivet King Kong hyllar ett av Amerikas största och mest inflytelserika band genom tiderna. Och dom gör det knäckande bra.


NO NAME BAND

Gotlands svängiga livemusik-kungar med Musikfest-legendaren Hasse ’ Engba’ i spetsen återförenas efter en nästan 30 år lång spelpaus.

Danstillfälle utlovas!!

Foto: Tommy Söderlund – klicka på bilden   för No Name Band… namn!


MER INFO & BILJETTER ⇓

Klicka på Åhhhhaffischen!  ⇑

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *