Albumhumor rakt utanför ramarna av Igor idag!

Handklapp famntag klapp eller kyss – uppfanns utav en ryss.

Hur det är med den saken får bara den veta som är vaken… för en kyss!

Jag fick i alla fall en nyss – jag genom kärleksfullt tips från fin vän på Facebook – tack Blues Björn–  som ju också gillar det här med LP skivor och alla dessa fantastiska designade album i vänligt format… samt sköna spår som ibland får oss att fälla en tår… men för det mest gör så vi mår…. skivfint!

En sork, namngiven Igor, troligtvis med ryskt ursprung, har tagit tag i ett antal fina artister som gett ut album och nu fört in ytterligare en personligt tolkad dimension tack vare en förtrollande kamera.

Det var inte Igår Igor som jag såg nåt sånt här  fritt fint som ju liksom väcker skivan & artisternas verk på nytt och verkligen kastar in oss i vackert, fyndigt och riktigt roligt i ”produktionen”  som går igen… Igor!

Ja Herr Lipchansky ger ju inte bara Sinatra en klapp – utan oss alla ett gott befriande skratt för hur det ser ut i den fria fantasins värld… på riktig!! 

https://www.instagram.com/p/BdXLOHRjaMb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Hyr mycket värme & stryk tål en vinylplatta egentligen... hur mycket som helst!

https://www.instagram.com/p/Bnsu4vmHnSb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Fortsätt gärna själv till Instagram-sidan där du garanterat kommer hitta nån av dina albumfavoriter i ny form... skulle gärna varit med själv som statist på många av dem, nu hann Igor före – det är han värd… varje dag!

https://www.instagram.com/igor.lipchanskiy/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *