Back from bråck!

Att jag fick spendera min födelsedag på Visby Lasarett på min sextiosjätte födelsedag kan ju tyckas vara tråkigt… men icke!

Äntligen skulle jag bli av med den pina som ett litet ljumskbråck har bråkat styggt med en tid nu – och oj vilket mottagande från start till så att säga mål.

Precis när jag vaknade upp från bedövning och sövning inför ingreppet så dök min Underbara M upp med bananbakelse från Norrgatt. 

Foto: Bananbakelseälskare

Den gjorde så hela livet rätade ut sig extra mumsigt åt den riktigt goda riktningen – avskalat och befriat!

Jag har av lite blandade anledningar fått besöka lasarettet som patient under de senaste åren – lite renovering kan tyckas från topp till tå, egentligen inget som jag visste skulle ske – men kroppen lever liksom ett eget liv ibland, hur än hälsosam du än vill vara kan det bli oväntade besvär.

Alla har en personlig agenda och kropp och visst kan vi dela våra erfarenheter med friskt och sjukt, lyssna samt stötta dig som nu råkar ut för något oväntat. En enkel kram och nyfikenhet samt våga fråga. Ge stöd – om du inte av olika anledningar sagt ifrån förstås.

På Visby Lasarett jobbar en hel del människor i olika funktioner för att få oss helade och hela igen, de jobbar sjukt bra skulle jag vilja säga. Det finns kunskap men även empati, humor och viljan att se oss som individer även när det svider som värst i kroppen och själen.

Tack av hela mitt hjärta till alla inblandade på Sankt Göransgatan – All You Need Is  L Ö V   😉

Foto: Glada Gotland 

Vill än en gång också passa på att tacka er alla som genom mobilen sände era Grattis – det kändes extra varmt och fint. 

Back from bråck får ske med pop och en melodi som släpptes precis i dagarna jag gärna vill spela så vi alla kan dansa vidare lyckligt i livet i vår förhoppningsvis gemensamma mänskliga lycka tillsammans! Wow vilken låt!  I´m dancing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *