Badkrukan försvann – klockringningen kom fram !

Jag är ingen badkruka… lyckligt i vattnet vid Skär på Fårö idag. Möjligtvis är jag skär i huden, men det berodde ej på badtempen som kändes precis som i luften. Typ +27,7  😎

Får lära mig vara vän med steksolen också. Teflonminne och fläckvis osmord som jag var. På den punkten borde jag ha smörj !

Nåja, kanske nån grad lägre i det våta blå då… men när det före detta badkrukan doppat hela busken (den högst upp) i det salta så kan äntligen detta epitet strykas. Vissa kliver befriat ur garderoben. Jag klev ur krukan !

Foto: Glada Gotland. Illustration: Victoria Krusell, 2010

Har ju rot-badat lite i smyg mellan varven, alltså doppat vänster lilltå lite då och då för att liksom känna om hela växtliga vägen upp behövde mer. De har hittills sagt nja – men nu sade torrbollen snällt till – nu var det dopparedagen !

Gick även hela sköna sandstranden fram som ju ligger lite ”hemligt” i ena hörnet av Lillön och mer okänd än ökänd. Oj – verkligen gott om plats under solen i sanden – även om vattnet var riktigt räligt sjögräsgrönt på södra delen så var det Östersjöklart lite längre ut, ännu.

Fick bättre koll, under mitt gröna parasoll – men hur skönt det än var så kommer fler fina Fårö-dar, hoppas jag. Dags att säga tack för idag och för mycket behag.

Foto: Glada Gotland

På hemfärden så är det svårt att se naturen… för all skrot – eller finns det fina fynd här precis vid vägen vid skogsbacken bakom denna L-skylt  !?

Foto: Glada Gotland

Jo, jag letar efter nåt i plåt, men förlåt…  Loppis-Gubben hade ingen mobilfridag idag och svarade mer i luren än lurande (med) mig.

Foto: Glada Gotland

Men när det gäller musik, i  gubbens skrubbsamling, så fann jag ju lyckligt hela dagens charm i en och samma solskiva… på denna vinylsingel !

Foto: Glada Gotland

PLEASE MR. SUN

Bell Record – klarare klockringning än så kan det knappast bli !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *