Black Friday = Fram med Vinylskivorna & Fira!

Black Friday som vill få oss att köpa något roligt till tokiga priser... nja det går ju att fira fredagen med musik på vinyl som i regel är pressade i svart snygg plast – det gäller att hålla på etiketten!

Foto: Glada Gotland

Själv väljer jag gärna mitt svarta original på  Pharlophone Records PMC 7027  SGT. Pepper´s  Lonely Hearts Club Band och lyssnar efter mig själv 😉

Ja boysen i The  Beatles är ju lyckligt ovetande att jag lyckades pressa in min röst i spåren på varenda låt – snacka om en skön vinyldag i livet!

Nu gäller det dock på den svarta fredagen att ”se upp” – ett pressat gäng med massor färggrann vinyl har ju börjat ta för sig allt mera, så Colorfull Friday borde det verkligen heta – för fult är det ju knappast!

Varsågod och välj vilken färg du känner för idag!?

Ja livet blir bara bättre och bättre hela tiden… det finns de som ser allt i svart, så är inte jag!

Vit Vinyl är vackert det också… även om skivbolaget heter Crash så är det en fint spårad tolkning av Bobby Darins låt ”Dream Lover” ... mitt i hjärtat!

Foto: Glada Gotland

På skivan här så är det Colin Heywood ‎– ”Dream Lover”  från 1983 … den finns vare sig på Spotify eller Tuben, så Bobby får rycka in och köra sitt original igen… garanterat Back in Black då 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *