Bruna Dörren i Ljugarn öppnas på nytt… med nytt!

 

Bruna dörren är Gotlands skönaste sommarhäng och en frizon för alla som älskar bad, mat, musik och recycling. Här finns restaurang, glasscafé, karibisk utomhusbar och vattenaktiviteter. Bruna dörren drivs av Kompisfamiljerna. Mellan åren 2014-2016 drevs Guldkaggen i Burgsvik av Kompisfamiljerna, men nu har vi alltså flyttat till Ljugarn, men mycket kommer fortfarande vara sig likt.

RECYCLING

Utmaningen är att förvandla det till ett semesterparadis med så små medel som möjligt, men med mycket kreativitet och återvinningstänk. Yttermiljön är byggd av gamla lastpallar och spillvirke och inredningen består mestadels av loppis- och auktionsfynd. Vi försöker jobba resurssmart, hållbart och estetiskt för alla som söker alternativa sommarupplevelser.

KARIBISKT SOMMARHÄNG, POTATIS OCH GLASS

I potatisrestaurangen Potobers serverar vi kreativa och klassiska potatisrätter, alltifrån fish and chips och råraka till somriga sallader och annorlunda potatis-dessert-glassar! I Potobersbaren har vi en av Gotlands största utbud av öl med över 100 olika ölvarumärken. I den karibiska utomhusbaren One Love spelas reggae-vinylskivor från 60- och 70-talen. Här anordnar vi också jamaicanska grillkvällar och popgiss-tävlingar under bar himmel. Bruna Dörrens glasscafé heter Glada Glassen och serverar Gotländsk kvalitetsglass, läsk och enklare strandmat. Vid badstranden finns Vattenleken som är en offentlig strand och vattenlekplats med olika sportaktiviteter och leksaker för små och stora barn.

Gilla oss gärna på Facebook så håller vi dig uppdaterad om vad som händer framöver.

Vi ses i Ljugarn!

/Kompisfamiljerna

http://www.brunadorren.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *