Café Maffens Musikquizpub flyttar till Fårösunds Båtklubb

För att den populära omtyckta omtalade och ständigt fullspikade Café Maffens Musikquizpub ska rymma fler ombord så blir det flytt till Fårösunds Båtklubb fredag den 30 november.

Naturligtvis med valda delar av Lindas härliga mat & goda drycker som är på plats med sin hjärtliga servering – så inget SOS behöver sändas ut!

Fårösunds Båtklubb ligger fint på Strandvägen 57 och det är cirka 1,2 kilometer dit från Café Maffen sett. Det kallar vi gångavstånd och du får en frisk promenad men blir uppvärmd av braskamin och gungande Båtklubbmys när du kommer kring 19-tiden.

Foto: Glada Gotland

Musiken & frågorna blir ”som vanligt” i en riktigt riklig mixad kompott i olika genrer och svarsalternativen i 1 x 2 form – nu ännu lättare att pricka rätt samt att få lite finessrik blandkunskap på köpet.

Ulf & Clarence tar förstås och värmer upp dig extra inför de kommande decemberhelgerna med en del glöggnistrande Advents – och Jultoner!

Som du ser är det en chockhöjning av entrépriset – ingen Black Friday här 😉 Men det mesta kommer gå tillbaka till de lag som nu vinner i form av Presentkort som gäller på ”riktiga” Café Maffen vid lämpligt suget tillfälle.

Du som nu inte ännu anmält dig – gör det och lagen får bestå av 2 – 3 personer i varje. Har du inget lag så hjälper vi dig att komma in ett sånt! Nu finns det gott om plats ombord! 

clarence@gladagotland.se

Välkomna att kasta ankar här en stund!

Vägbeskrivning ===== Klicka på Båtklubb-texten på fotot så hittar du! =====⇒

 

One thought on “Café Maffens Musikquizpub flyttar till Fårösunds Båtklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *