En konstpaus – bokstavligt och bildligt talat!

En konstpaus är ju ett uttryck som vi människor som ibland använder oss av för att framhäva vad vi just har sagt eller just skall säga!

Glada Gotland är just nu inne i ett intensivt härligt fas där många mysiga människor med olika bakgrund, inriktning och daglig gärning i stort eller smått kommer att få komma till tals här under rubriken

Hallå där…

Jag lovar dig att det kommer bli spännande och det är ”sjukt” så mycket kreativa människor som bor och verkar här på vår ö. Nu pågår ett intensivt svarsskriveri från olika håll och som kommer pusslas ihop med lite foton och andra typer av illustrationer för att ge en härlig inramning åt detta!

Men för att det nu skall bli riktigt bra och inte hastas fram med ord i panik samt nu få verka fram med eftertanke… så kör jag här även en liten konstpaus, bildligt talat.

IMG_4496

Mitt tips till dig, om du nu inte gjort det är att göra www.gladagotland.se till en av dina favoritsidor här på nätet så du nu inte missar den ljusa ljuvliga glada framtiden – men ser vi nåt ”fult” så lovar jag att vi på nåt sätt kommer våga visa det också!

Har du Facebook i ditt utbud så uppskattar GG förstås om du blir en av de över 400 som just nu Gillar oss där – länken här gör det lätt att göra så NU! 

https://www.facebook.com/pages/Glada-Gotland/393967354032666?fref=ts

Sist men inte minst så är det naturligtvis jag och andra med mig som kanske ibland tycker att en del saker på vår ö är mer än fult & riktigt sjukt -konstigt i kalken så att säga.

Nu finns det ju organ som mer mustigt brukar rapportera å svälja detta – men vissa saker kommer naturligtvis inte ens GG kunna blunda för även om vi kommer att fortsätta visa upp det solklart med glimten i ögat och glatt humör!

Glada Gotlands goda musikaliska medicin är, eller NÄR-ordinerad av Orddoktor Allan Nilsson och kommer…

… yvar förfädas bain, yvar martall, yvar ain.
Yvar maurar u mack, leiksum yvar pinnsvein u rack.

Fult eller fint – vi lägger in lite mer konstpauser, det är inget konstigt med det 😉

Vackat kan vare mosse pa en gammel sprucken stain.
Vackat kan var u hald si bei fast bärgningi är klain.
Vackat kan vare sånt som kalles fäult nån annanstans.
Visst skudd de vare trist skud de var um Gotland inte fanns.

Tack Doktorn – denna kalk smakar ljuvligt druvligt Got(t)land!

Gotlandskarta med vindruvor utebilder 027

Foto idé och genomförande samt konstpaus för Glada Gotland Clarence Krusell 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *