”…en mångfald ljus i vintermörkret.”

Under den värmande konsertsvängen just nu ut bland de Gotländska Bygdegårdarna 1-16 februari så far AFT runt och tänder lyckolågan på olika sätt.

AFT = Annika Fehling Trio – Det gör de tillsammans med gruppen Jazz Mode.

Om turnén LJUS I MÖRKRET säger arrangörerna fint så här:

Den söker sig ut till Bygdegårdarna på Gotland i den mörkaste, gråaste tiden – februari…  Då, när det kanske som mest behövs något inspirerande och livgivande.. – och istället för att alltid behöva bege sig ”in till stan” – så kommer vi till er, där ni är!

Annika Fehling, årets kulturpristagare,  och hennes trio A.F.T. tillsammans med Toril Snyen, påbörjade denna konsertserie  redan för tre år sen, med några bygdegårdar i taget, och vi har ju en del att nå ut till här på vår fina Ö.

Inför denna nya omgång  kommer AFT ut tillsammans med Jazz Mode, som är Toril Snyens nya jazzprojekt med fina musiker och gott sväng.

Vi kommer med musik som kan beröra och nå in, lysa upp, svänga till, värma och tilltala på många sätt.

Vi vill också involvera den lokala bygden med eventuellt gästuppträdande – det kan vara en lokal stråkkvartett, kör, sångare, band, gitarrist, poet, dans, stand-up, författar-uppläsning – så att vi tillsammans skapar en mångfald ljus i vintermörkret.

Affisch: https://www.facebook.com/events/496448274320677/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *