Ett klipp med Supertramp!

Wow vilket vinylklipp 😉

Tack kära grannar som i sin förrådsstädning hade den goda smaken att skänka (ej slänga) några ”gamla LP” till en lycklig Vinylvän.

I den fina lockande bunten så fanns bland annat den här fina plattan med Supertramp  ”…famous last words…”  från 1982 med många fina spår värda att spelas igen.

Passande skivomslag där du liksom i livet brottas med att kanske klippa av bandet till det gamla och starta nåt nytt… själv har jag verkligen svårt att klippa av kontakten till/för vinylskivor.

Där vill jag gärna fortsätta svaja på linan… eller i spåren!

Gillar formatet och all omslagskonst som många gånger är riktigt kreativ och får dig att tänka i olika banor – dessutom går det ju som sagt att lyssna på själva tavlan!

Nu är jag glad att saxen var slö men kära I & P E. pigga på att se till att jag fick ett ”vinylklipp” efter som jag bland andra saknade just den här i sortimentet.


Nu lyssnar vi lite på ett av spåren i regnet 😉 

Video: Glada Gotland

En låt om och med regn som liksom inte känns torr – ja du fattar säkert vad jag menar. Supertramp har gjort en ”super” sådan!

Det handlar inte ”bara” om vädret utan en uppmaning om upp och kämpa igen om du känner dig nere, tappat lusten, nån vänskap eller kärleken tappat lusten – eller varit ute för nåt riktigt ”blött”!


I övrigt när det gäller ”vinylklipp” om det är/finns något extra värde på de gamla originalpressningarna så är förstås svaret att JO, det kan finnas. Såklart beroende på skick, efterfrågan etc…

Jag ber att få återkomma till det – för det viktigaste är trots allt artisterna, musiken och känslorna när du kan lyssna på det du själv valt – då är det riktigt värdefullt att ha ett litet eget skönt ”äkta” skivarkiv hemma!

Hälsar Vinylvän C 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *