Fågelskådaren tittar in och ut!

Dagens Fågelskådarfynd är helt klart den här innehållsrika boken – fantastiskt fjäderfint illustrerad av Lars Jonsson – fint att ha med ut oavsett väder 😉 

Foto: Glada Gotland

Genom mina egna ögon & öron så har jag sett samt hört en hel del fjäderfän under livets gång och visst kan jag väl påstå att jag kan skilja på en gök och en skvätta – men där emellan är de inte alltid lätta!

Genom denna upplaga så kan kanske observationerna ge än mer fakta om de nu inte sitter och lurar gömda i nån buske – men bara de sjunger eller drillar så är det sånt som jag gillar!

Foto: Glada Gotland

Lämplig musik på detOla… vad säger/sjunger du och ditt band!?

Just idag nu när det mullrar högt ute i det fria så tror jag att de stora & små fåglarna är lika rädda för Tor som jag och håller sig inne, eller inom ramarna.

Så första försöket att hitta vad jag ser på ett ben vid strandkanten får bli vid tavlan som hänger skönt att beskåda på min torra kammare – undrar vilken sida den står om den här vackra skapelsen – skall bli spännande att veta!

Foto: Glada Gotland

Nu känner jag att jag har allt vad jag behöver för att se och höra fåglarna sjunga framöver. Har DU det!? Fråga gärna The Beatles!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *