Finn fluffet !

Fånga dagen, lev i nuet, tänk sköna färska tankar eller de nyttiga nostalgiska från förr, öppna ditt sinne, stäng ingen dörr. Ut och lek med de mänskliga molnen.

Ibland när jag tar en promenad i naturen – så känns stegen på stigen bra mycket lättare – idag gick jag liksom lite vilse fast jag var hela tiden närvarande i mitt eget sinne med ett strålande närminne!

Dessutom med ljuvliga ljudliga Soundwalkguider som gjorde upplevelsen extra vackert värdefull – mysigt mystiskt fick mig att sänka steg-farten även på Fortvägen.

Stanna still – sätt dig ner under ett träd.

Varför har vi alltid så bråttom – det är ju inte målet som är viktigast – vägen dit har ju så mycket mer.

Saknar du nåt eller nån – se då till att göra det i lugn och ro eller i fin full fart med STOR LUST… innan det är försent!

Häromdagen när jag var på en annan utflykt både i naturen och i en av alla de kära kyrkorna vi har riktigt generöst av på ön – när fan blir gammal blir han religiös.

Jag fick tipset att titta  b a k o m  altartavlan – och där fanns det små lätta moln – det var symboliskt för hela resan – fluffet finns fantastiskt fint flygande att befriat finna – där det kanske annars känns tråkigt & tungt.

Foto: Glada Gotland

Försök själv våga vara…nyfiken! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *