”Följ inte kompissen – följ kompassen !”

Följ inte kompissen – följ kompassen!

Det är lätt att falla för frestelsen och göra som kompisen gör, eller nån som vill vara ”vän” och pracka på dig åsikter och sånt som du innerst inne i ditt hjärta inte alls stämmer med vad du verkligen står för…. eller vad hjärtat slår för.

Nu i dessa ”moderna tider” då till och med demokratin ifrågasätts från olika trollhåll så gäller det att ha bättre koll, på var just DU står, våga vara dig själv helt enkelt.

Glada Gotland har tidigare redovisat vem/vilka du nu har möjlighet att välja på för några spännande partier i Riksdagsvalet.

Argumenten svaga – höj rösten!

Men vilka frågor tycker DU är viktiga som nu de valbara partierna vill föra fram, dels i Riksdagen samt här på Gotland i kommunen.

Ett rätt lätt sätt som inte tar många minuter men kanske gör att du blir val-lycklig – i minst fyra år – är ju att titta på den utmärkt vägvisande SVT Valkompassen.

https://valkompassen.svt.se/

Jag har gjort det och med stundtals gungiga och i ögon- och öronbedövande åsikterna som somliga basunerat ut kom till skam och min inre lycka kom fram.

I demokratisk ordning känner jag att jag hittade svar på de flesta frågor för ett fortsatt fint samhälle in i framtiden. Sen gäller det ju att själv agera som en lyhörd medmänniska i många lägen.

Vem blir det då då !? Kanske du undrar. Ta fram DIN inre kompass så hittar du snart rätt väg du också… det allra bästa är när du upptäcker att det trots allt blir tillsammans med andra sköööna kompissar 

Kramar från lyckliga

Bläckfiskpartiet 😉 

Vi har armar med naturlig kärleksvärme som räcker åt alla!

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *