…förstenad….

Förblindad eller kanske förstenad av dess skönhet och egentligen visste jag inte exakt vad namnet var/är när jag såg den fina rara rosaröda blomman i veckan på Gothemhammar.

Foto: Glada Gotland

Observera också den lilla pallen som stod där och ville att jag skulle slå mig ner en stund för att kolla in växten/blomman i närbild där bland alla kalkstenar på stranden.

Foto: Glada Gotland

Nu nöjde jag mig att gott njuta av rikligheten och titta på dess vackra välkomnade mitt i det grå. Mina nävar och näsa smekte aldrig blomman/bladen och hade de gjort det så hade jag snokande säkert kommit på namnet:

S t i n k n ä v a ! *

* https://sv.wikipedia.org/wiki/Stinkn%C3%A4va


Kanske lever jag själv i en just nu förstenad värld eftersom jag försöker se/dofta L♥VE i stället för allt ont som försiggår utanför min naturbubbla.

Jag hör mig själv börja prata med stenarna på min lokala ö-resa och får fantastiskt fina svar samt ord om en riktigt rikligt fin framtid som ger oss ALLA mÖjligheter om ett naturligt njuuuut med bara liiiite pruuuut.

 

Foto: Glada Gotland

Naturligtvis måste vi hålla oss nära med distans – utan att egotrippat ta nån chans. Men det är väl inga problem nu när de goda drömmarna är så behagligt nära.

 

 

Välkmmen till…

…Glada Gotland!

Foto: Glada Gotland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *