Glada Gotland Pirat Radio med Good Music!

 

Är du sugen på mer & fler ”gotländska artister/låtar” som aldrig får köra sina melodier i den vanliga P4 radion – ja vissa dagar/veckor så är det ju rätt magert/tyst på den punkten.

Då kan du numera ratta eller flinkt fingra fram i Glada Gotland Pirat Radio, här på sidan där vi kommer ha en liten o-sliten ö-lista att bjuda på.

Naturligtvis med lite luriga & kluriga inslag kommer det vara från världens alla hörn för GG gillar mångfald samt 

Good Music!

Frid över vår Lokrume Pugh – Gruppen ”Pughs Place” gjorde sin platta ”West One”  vid sitt Place i Nederländerna 1971.

Foto: Pughs-Place-West-One
Visst klappar hjärtat varmt för öns enda stad Visby där i musikens mecka finns fina Tobias Fröberg som så skönt fingrat extra hjärtligt på detta album (2020) med The Heartbeat Band  ⇐klicka (från Vasa) …kallad just VISBY
När vi ändå är inne och tassar i stan så hoppas vi väl att mer kärlek än elände som i Tobias egen sång från 2006 – att det finns full förståelse samt friskt ofruset vatten till… alla!
Med gotländska rötter samt raka rara fötter på linjen… kommer gruppen The Linedance Fever och var de än är och samlar nötter så kommer de hem… till Jul, kul!!

Men kör/dansa  försiktigt… det kan vara… glatt på strecken!

https://www.facebook.com/linedancefever/
Sist men inte minst i Glada Gotland Pirat Radio denna gång – en tidlös villigt varm komposition av/med Merit H som i Hammond ♥
Hela Pirat-listan här – kommer förstås att fyllas på när fler fina P-kandidater knackar på och vill in… fast UT 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *