Grym, grymmare… Grymlings

Liten som en lite rädd blåklocka känner jag mig just nu – men samtidigt klingar klockan stolt i den frihet som finns i vårt och andras fritänkande kärleksfulla länder. Den behövs höras än mer nu.

Klicka på klockan & lyssna gärna på tonerna!

Vad mer än tanken kan jag ge – bidra med – nu när Solroslandet* håller på att intas av han på P som verkar kunna hitta på vad som helst –  har han inga egna vackra blommor att lukta på  under sin korkade ek – samt dela med sig av!?

*Solrosen = Ukrainas soliga nationalblomma

Nu har jag reserverat en (stor)påse frön av vackra solrosor till Vladimir – han skall få dem och sätta dem på bästa plats… så fort han taggat ner.

Foto: Jonn Leffmann https://sv.wikipedia.org/wiki/Solros

Bara han nu inte läser fel på det Latinska namnet = Solros (Helianthus annuus)….just nu liknar han ju själv ett prakt-anus… men det måste det ju bli en ände på när han har satt fröna rätt.

Foto: Pixabay phfilipposarci
Känner nu han och andra kamrater runt honom att det där med blommor var en riktigt rar & fin kärleksförklaring så kommer som ö-bonus en vacker bukett gullvivor – de blommar ju kanske inte just nu – men i musiken gör alla blommor det alltid!

Foto: Glada Gullvivan

Så varsågod… ett stycke ”grym” Gotländsk mysig musik från 1990 klicka så tar gruppen Gullviveton!

Foto: https://www.discogs.com

Text: Pugh Rogefeldt – Musik: Mikael Rickfors. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *