Heja… ♥

Fotbollen förenar och menar bara en sak… kärlek ♥ Jag tänker på pågående VM och de blågula samt alla andra sköna färger på deltagarnas dräkter och dess färgstarka supportrar.

Här hemma på ön har vi ett helt härligt Almedalen som just nu genom olika seminarier samt politiker (vissa av de vissnaste) försöker tuta i oss att Sverige är ett skitland och det går käpprätt åt…

Ha Ha… sluta, det har aldrig gått så bra som nu så de mörka krafterna har svårt att hålla masken och försöker fejka med riktigt fula ord och få oss i darr… vilket narr! Alltså utanför fotbollsarenan.

Tillbaka på gröna granna gräsplanen nu på lördag  så skall Kära Sverige möta för mig lika Kära England – här får jag ta till The Beatles & George Harrison

 Something in the way she moves
Attracts me like no other lover

”She…”  får representera oss människors kärlek och kamp, inte mot varandra, utan FÖR varandra. Visst kan vi med hela hjärtat hålla på vårt lag i vilken färg det än har, som ger oss härlig spänning samt kittling på det mest mysiga ”rysiga” sätt.

Men när matchen är slut så står vi kvar som vinnare allihopa – det var inte ett försök att förgöra varandra utan göra oss människor… läckert lyckliga !

Something in the way she knows
And all I have to do is think of her
Something in the things she shows me
I don’t want to leave her now
You know I believe and how

PSSST: Om du tittar i backspegeln så ser du att Come Togheter fanns med på samma singel… ingen dum förenande text det heller, eller !?

Heja… kärleken ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *