Influenser eller influensa

 

Oj va härligt med alla människor som tar på sig rollen som influenser – tipsar oss kärleksfullt oinvigda om saker och ting som vi missat… eller sluppit!??

Själv har jag uppsluppet & plikttroget gjort vad snälla Simon har sagt – oemotståndlig tuggummipop från 1910 Fruitgum Company…

Annars har jag dock hört om fler människor som träffats av influensan – dom har jag som tur är, peppar peppar ta i trä, lyckats att ej ta efter än … i år!

Men när det gäller den här bloggsidan – Glada Gotland – så visst har jag väl i smyg försökt att influera och friskt smitta av mig till dig – det har väl gått sådär.

Blev i alla fall varse om att jag under åren bildligt har producerat hela 3.161 inslag – bara det är ju tik tok tokigt!

Nu har jag egentligen inget mål med att ligga sky- eller skithögt på de socialmedia-topplistorna, nej så listig är jag icke… jag håller bara på att diskret moraliskt räta ut alla frågetecken (?) i livet!!

Ambitionen är att få dig kära läsare att kunna få läsa något

med glimten i ögat

och glatt humör 😉 

När de mörka molnen är som värst så skall GG fortsätta att spänna de musikaliska muntra musklerna!  

Yummy


PSSST

EXTRA STORT TACK till räddaren i nödenen flink norrman* som likt de i skidskytte, den galant glidande fredliga skidsporten, lyckades pricka in och förflytta hela Glada Gotland till en ny träffsäker måltavla!

*Arnstein Snyen Marjala

Internettmann

Gotland Internet & Finsnickeri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *