Internationella Whiskeydagen…

Allt går att fira – och den här drycken är ju känd och bränd över hela världen idag – kanske mest berömda är de från Skottland… eller till och med de från Gotland… alla vägar bär till Roma!!


https://www.gotlandwhisky.se/whiskyn

Får hem ”oväntat besök” och vi KAN umgås med de fina anvisningar från Folkhälsomyndigheter med flera med både fika och rasande god raberberpaj (Tack Bettan!) samt därtill lite likör och då Whiskey!

Hade precis innan då gästerna anlänt fått syn på att det ÄR den här temadagen idag och så här kan det bli/vara globalt och nu då även lokalt!

 

 

Ja det unga paret här i W-videon får ju en riktigt sugen på gammal whiskey… eller om det nu skall stavas utan det extra e:et – kanske är en generationsfråga!?

Skit samma nu testar vi – och det får bli Irland V/S Bayern!!

Foto: Glada Gotland

Teeling with a Feeling… och naturligtvis så spelar Thin Lizzy upp för att befästa smaklökarna ordentligt från den gröna sköna ön:

 

 

SLYRS från Bayern är säkert än sort som ännu inte är så ”vanlig” – men oj säger min gäst, den smakar SEHR Gut…

Själv hoppar tungan av lyckan mellan W-länderna – men visst är det liiiite synd om oss und Bayern nu när självaste pålitligt skummande Oktoberfesten 2020 skall ställas in – nu får vi trösta oss med en förhoppningsfull riktigt gemytlig frodig distansskål inför 2021.

 

 

Annars så här en vanligtvis lugn lördagsafton är jag ju full & fylld av moral efter ha fått förmaningar av min Gamle Svartenvän Cacka I… som ju också var en riktigt atletisk fin friidrottsman innan han  föll!

 

 

Jag lyssnar och lär – nu blir det sodavatten till middagen!

Sen tiiiidigt i säng – händerna på täcket formade likt ett W.

Bara jag nu inte vaknar med höger hand format som ett P och vänstern som ettR

…då kommer jag snabbt som solarplexus fixa till ett naturligt kärleksfullt obetalbart fingerfärdigt:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *