Jag äter fortfarande pillren och jag åker till Brasilien

 

Rubriken är en textrad från första singeln från The Rolling Stones kommande album Hackney Diamonds, som släpps i sin helhet den 20 oktober – först ut är låten:

Hela texten här:

https://genius.com/The-rolling-stones-angry-lyrics

Det går naturligtvis ej att vara arg på Stenarna även om det nu är hela 18 år sedan senaste albumet så har det ju funnits ett rackarna så rart och gott arkiv att ta till när längtan blivit för stooooor för ”modern” rak rock n roll.

https://www.esquire.com/entertainment

Gitarr-riffen sitter såååå fint från både Keith & Ronnie … samt den ”arga” fina sångstilen som gummigubben Mick får ur sig…

…men de äkta trummorna där är saknaden stor och det vävs in i något eko men som jag blir lyckligt bedövad av rätt fort och finner mig själv att sjunga med i refrängen gång på gång, på gång, på gång.

Nån som oxå sitter sååå fint och får åka fladdrande fort i den röda sportbilen är Stones -supportern Sydney Sweeney – hon och vi får små glimtar från gruppens tidigare framträdande & utseende på reklamskyltarna – känns kul på hjul!

I väntan på resten av färden så gå gärna till ditt personliga The Rolling Stones arkiv och berätta för Glada Gotland vilken/vilka låtar   du gillar från 1962 och framåt!?

Och vilka piller går du på!??  😉

3 thoughts on “Jag äter fortfarande pillren och jag åker till Brasilien

  1. Om du lyssnar på Doom and Gloom(Jeff Bhasker mix) från 2012 så finns det snarelikt!!! trumsound från Charlie Watts. Skall bli intressant att höra skillnaden när albumet släpps för 2 låtar spelar Charlie på. Oavsett en djävligt bra första låt på ett album som jag ser framemot med stor förväntan. Efter 60 år så levererar dom fortfarande vilket är ofattbart!

    • Its all over now, Angie, Symphaty for the devil, Rocks off,Cherry oh baby, The last time,Under my thumb, Star star,Suzie Q, och många fler….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *