Jorden är platt

Glada Gotland har haft turen och nöjet att stöta på folk med  äkta vetskap om saker/tillstånd som de egentligen ÄR och som vi andra vanligt skolade tagit till oss genom diverse gammal mossig kunskap vars teorier nu sakta men säkert faller sönder.

Vilken tur att vi här och nu – i sista upplysande suckande sekunden – får veta sanningen.  


Del 1:

Jorden ÄR Platt

Hej där Mr Flat Earth – vi andra går alltså runt och pratar strunt men du vill säga sanningen att är helt platt – på vilket sätt kan du bevisa det!?

Thank´s för att jag fick komma och landa med mina bevis här på denna eminenta sanningssida  – jag har varit ute i min luftballong med kameran och fångat vår p-jord – lite disigt denna dag men med säkert grepp om flatlusen… förlåt… jag menar flatlinsen…  hade jag. 

Foto: https://www.sciencealert.com

Oj, det är ju ett solklart bildbevis … med lite is i kanten. Förresten solen – såg du om den är lika platt som… oss!?

Jo men så är det – och jag hade dessutom på mig lämpliga skyddsglasögon, gäller ju att matcha in och visa lite stake när jag hänger med de platta.

Här hemma på plana marken då – har du varit på utflykt ända till kanten och såg ordentligt opp så du inte trillade ner!?

YES! Väldigt nära kanten i alla fall – tar bara 18 minuter och 41 sekunder från där jag bor att ta sig dit  – så ahhh haka på!

Vilka mer bevis har du för de som fortfarande hävdar att vi bor i en galax full med klot – ja och att jorden är rund!?

Jag gör gärna som er svenska artist – ta hela familjen i hand och sjung lyckligt samt se fint själva från en månskära – nu finns säkert inga tvivel – bara plat(t)onisk familjelycka.

Visst hade väl Stefan Borsch en Svensktoppsversion på den låten också!?

Jo, men han föll snabbt ut över skivkanten med en riktigt ruskig rund siffra – 0 poäng. Zero No Hero.

Jag spelar heller den här som innehåller bevis att mina foton och teorier är rätt platta!

Okej Tack Mr Flat Earth – nu känns de runda teorierna rätt utblåsta. Mer av din tillplattade visdom behövs innan vi alla trillar…över kanten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *