Julkort till & från Visby 2014

Jag har fått och jag har sänt iväg ett antal Julkort genom den ”vanliga posten” – känns skönt och visst betyder fortfarande ett handskrivet brev eller kort oerhört mycket när du får ett sådant i dessa cybertider!

Min adressbok är  dessvärre taffligt uppdaterad och några av de sända korten kanske inte var av yppersta klass – men det är tanken som räknas, hoppas jag. Blev i alla fall mycket glad över alla som kommit in genom mitt eget brevinkast…

…med tomtar, änglar samt kanske extra speciellt de med glitter och snö , tack Stina, eftersom det just nu är en bristvara här i detta ”varma” klimat…kylskåpskallt ute är inte kallt alls, till och med varmt om skinkan!

IMG_3864

I en sakta promenad idag i vår lilla stad så var så klart kommersen så klart igång men trängseln ”lagom” trång och tid att stanna till och låta kören sjunga vad de vill – halleluja! Till och med Tomten högt uppe på fasadspan tycker det låter fröjdefullt!

IMG_3858

Som ett livs levande ljuvligt ljudande Julkort!

IMG_3857

Vissa skyltfönster i Visby ser ut som om de var Äkta Julkort av riktigt gammeldags sort – får nypa mig själv i armen, men så är det och jag mår så gott!

IMG_3815

PS: Vill passa på att säga God Jul & Gott Nytt Åtill Visbys härligaste & gladaste Post-Tomte… hela året 😉 som levererar i ur och skur – alltid med ett leende.

Stort tack och respekt Östen – men här fuskar ju även du med annan teknik… men ett brev betyder såååå mycket, eller hur!

Östen

Hälsningar från  ”Nöjd och tacksam mottagare med brevlåda nummer 12 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *