K som i Klipp

Att titta in på Blocket är sannerligen en fröjd för ögat och ger bra koll på hur marknaden är, vilket fantastiskt utbud som finns att förföras av och att kunna göra ett riktigt klipp! Här har jag spanat in diverse saker som börjar på K

( PSST:  Nu efter att jag skrivit en hel del om hår – och skäggväxt här på Glada Gotland så vill jag vasst betona att nu gäller det andra sorters k l i p p ! ! )

Blir förstås frestad av att kasta mig över de mjuka kuddarna med Kalle & Kajsa…

Kalle & Kajsa kuddar

…eller varför inte Katten Kitty.

Hello Kitty kudde

Mjuka klappar skall det vara – då går det alltid att köra en nödlögn att det är hemarbete och bedyra att brodyren den har jag gjort själv när du i din tur ger släkt och vänner en prydligt praktisk klapp!

http://www.blocket.se/gotland/Kuddar_56431671.htm?ca=19&w=1

För de hårda fast fromma passar det kanske bättre med en egen kyrka. Av Gotlands alla 98 finns här fyra fina till välsignat lågt pris även om det är högt till torn.

Kyrka

http://www.blocket.se/gotland/Gotlandska_Kyrkor_57382432.htm?ca=19&w=1

Handgjorda trämodeller som ju är väldigt lika de fina kristna kyrkorna som vi hittar i original över hela ön. Kyrkobesökarna brukar ju lysa med sin frånvaro – men med de här kan du ju alltid ha kyrkan hemma hos dig och skapa härligt ljus närvaro.

Tycker du nu att kyrkan känns för trång för dina behov så kan du alltid slå till med en Kirunastuga. Här finns det plats under det kraftigt lutande taket att luta sig tillbaka och njuta i sin lilla kajuta! Ja allting behöver ju inte vara av gotländsk kalksten – ta i trä!

Kirunastuga

http://www.blocket.se/gotland/_Kiruna__stuga_57397164.htm?ca=19&w=1

På tal om trä så är väl de flesta kistor av trä och tänk så många mil som denna bil i plåt har fraktat sådana. Kanske sista färden för de som fick vistas här bak men den här Volvon verkar vilja rulla många mer mil innan den själv går till vila.

likbil

http://www.blocket.se/gotland/Begravningsbil_940_TURBO_57365948.htm?ca=19&w=1

Här kan du göra ett lockande kistklipp och nynna på lämpliga sången tillsammans med mannen bakom masken!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *