Kom igen!

Jo den här sommaren tycks verkligen inte behöva några utrop eller kommandon typ:

Kom igen!

Efter rapporten från solen & sandenSudersand Fårö så har det blivit några underbara besök bland kalkiga heta stenstränder.

Hide, Furilden, Bungenäs… cyklarna kan liksom inte få nog och nu när vindarna äntligen är snåla så blir det generöst med härligt ljum välkomnade mot/medvind dit den för oss i nöjsam sommarfart pimpade med lite el.

Naturligtvis nu med sval sommarsadel – den andra lila får vila till bistrare skinktider.

Foto vid naturgrinden in till Bungenäs:

Glada Gotland


Blommorna kring vägkanterna är lika lyckliga som vi och jag är säker på att jag hörde akvilejan stämma in i refrängen på Uti i vår Hage nu i melodin Come On!

Uti vår hage finns blommor och bär,
Come On hjärtansfröjd!
Men utav alla du kärast mig är
Come on liljor och akvileja,Come On rosor och saliveja!
  Com on ljuva krusmynta, Come On hjärtansfröjd!”

Foto vägen mellan Lergrav – Fårösund:

Glada Gotland


För då där dök plötsligt rockigt på den rullande vägen Rolling Stones upp i mitt lätt förkalkade musikminneshuvud – och visst var det väl Stenarnas först släppta vinylsingel anno 1963 där de levererade en krossande cover på…

…Come On!

Så många som lånade av Chuck Berrys fina gungande goa låtar så nästan hans eget original kom bort – det måste så klar åtgärdas nu… bättre sten än aldrig 😉

 


Men Come On nu själv Mr C – är det bara gamla låtar som en mossa på en sprucken stain du ska leverera – finns inget nytt nygjort du gillar – jo den här visslar jag så kärt …nu när jag hittat hem!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *